مقاله تاثیر استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/11/30:: 4:41 صبح
مقاله تاثیر استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری بر افزایش کارایی مصرف آب در ذرت علوفه ای دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری بر افزایش کارایی مصرف آب در ذرت علوفه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری بر افزایش کارایی مصرف آب در ذرت علوفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری بر افزایش کارایی مصرف آب در ذرت علوفه ای :
مقاله تاثیر استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری بر افزایش کارایی مصرف آب در ذرت علوفه ای که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در مجله آبیاری و زهکشی ایران از صفحه 308 تا 318 منتشر شده است.
نام: تاثیر استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری بر افزایش کارایی مصرف آب در ذرت علوفه ای
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارایی مصرف آب
مقاله ذرت علوفه ای
مقاله داده های هواشناسی بهنگام
مقاله ایستگاه هواشناسی غیر کشاورزی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
بهینه کردن مصرف آب در کشاورزی و افزایش کارایی مصرف آن که در نهایت می تواند به پایداری سیستم کشاورزی همراه با افزایش درآمد زارع منتهی گردد مستلزم به کارگیری روش های مختلف است. از جمله این راه کارها تعیین مقدار نیاز آبیاری بر اساس میزان تخلیه آب از خاک می باشد. این روش در صورتی می تواند عملیاتی شود که آب مورد نیاز آبیاری یا بر اساس داده های لایسی متری مزرعه و یا با محاسبه نیاز آبی بر مبنای داده های هواشناسی اندازه گیری شده فی الفور و بهنگام در مزرعه باشد. بمنظور مقایسه میزان مصرف آب آبیاری و تاتیر آن بر کارایی مصرف آب در سه وضعیتی که در آنها میزان آبیاری بر اساس: (1) داده های بهنگام هواشناسی مزرعه، (2) داده های بهنگام ایستگاه هواشناسی خارج از مزرعه، و (3) داده های میانگین هواشناسی منطقه محاسبه و انجام شده بود آزمایش صحرایی روی محصول ذرت علوفه ای در منطقه کرج انجام گرفت. نتایج نشان داد که بین داده های هواشناسی از نظر دما، رطوبت و سرعت باد در مزرعه و نزدیکترین ایستگاه هواشناسی و یا داده های میانگین منطقه تفاوت وجود داشته و همین امر باعث گردید که در وضعیتی که مقدار آبیاری بر اساس داده های هواشناسی بهنگام داخل مزرعه صورت گرفت مصرف آب در هر هکتار ذرت 6838 متر مکعب و مقدار تولید 78 تن و لذا کارایی مصرف آب 114 کیلو گرم بر متر مکعب بوده است. حال آنکه این ارقام در شرایطی که مقدار آبیاری براساس داده های بهنگام ایستگاه هواشناسی غیر کشاورزی خارج از مزرعه که در فاصله 4 کیلومتری مزرعه آزمایشی واقع بود صورت گرفت به ترتیب 782 ،7640 و 102 و در شرایطی که از آمار میانگین 20 ساله هواشناسی برای آبیاری مزرعه استفاده گردید به ترتیب 9350، 799 و 85 بدست آمد که نشان می دهد در صورت اندازه گیری داده های هواشناسی در مزرعه و انجام آبیاری بر اساس آنها کارایی مصرف آب نسبت به وضعیتی که از داده های میانگین هواشناسی منطقه استفاده شود 27 درصد افزایش پیدا می کند.
کلمات کلیدی :